log in

Новини

BMW пуска ActiveHybrid 7 Individual Edition за Япония

BMW ActiveHybrid 7 Individual EditionПроизводството ще е ограничено до 20 бройки. BMW представи Active Hybrid 7 Individual Edition в Япония. Моделът ще се появи в дилърствата през декември и ще бъде решен в Mineral White или Citrine Black. Екстериорните промени са минимални, включват люк, индивидуални емблеми на марката и 20-цолови алуминиеви джанти.

Промените в кабината са по-съществени, тя е оборудвана с премиум кожа, таванът е в алкантара, а воланът в дърво и кожа. Използвани са елементи от дърво и черен пиано лак.

Под капака се крие 3-литров 6-цилиндров TwinPower Turbo агрегат, който работи в комбинация с електромотор и литиево-йонна батерия. Хибридната система генерира обща максимална мощност от 354 к.с. и 500 Нм. Благодарение на нея  колата ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,7 сек, на електричество може да измине до 4 км, а комбинираният разход на гориво не надвишава 6,8 л/ 100 км.
 
BMW Active Hybrid 7 Individual Edition ще се произвежда в лимитирана серия от 20 бройки, като цените стартират от 95 450 евро.
BMW ActiveHybrid 7 Individual Edition BMW ActiveHybrid 7 Individual Edition BMW ActiveHybrid 7 Individual Edition BMW ActiveHybrid 7 Individual Edition